Sleva -21 % na vše s kódem: DNYELARTE ❀

DOMÁCÍ LÁZNĚ S MERAKI

S jistotou lze říci, že čím dál více lidí se opravdu začíná zajímat nejen o to, jak vyživují své tělo uvnitř, ale také o to, jak o něj pečovat zevně. Čím dál více lidí - a je to dobře - se začíná dívat také na původ kosmetických produktů a jeho složení. Patříte mezi ně?

DOMÁCÍ LÁZNĚ S MERAKI

Je totiž dokázané, že nejrůznější přidávané látky do kosmetických produktů, např. obávané ftaláty se dostávají přes pokožku přímo do krve a ohrožují tak z dlouhodobého hlediska naše zdraví. V naší redakci jsme se shodli, že je to vlastně docela na hlavu mazat si na tělo cokoliv, co obsahuje chemii. A proto není nic rozumějšího, než se spolehnout na přírodní kosmetické produkty, které jsou vysoce citlivé k pokožce, bez parabenu, barviv a zbytečných aditiv. A nenechte se zmást, jsou úplně stejně účinné, ne-li více!


S ohledem na výše zmíněné aspekty vám s potěšením představujeme úžasnou dánskou značku Meraki (už ten báječný název!), která se vrací zpět ke kořenům. K jakým? Znovuobjevuje blahodárné účinky přírodních výtažků, esenciálních olejů, jemné přírodní parfemace a to vše v severském minimalistickém duchu. V koupelně tyhle věci vypadají fakt stylově!

Z řady eco kosmetiky wellness&spa nabízí značka Meraki kvalitu pro ty, kteří si chtějí své chvíle pro sebe opravdu užít a vychutnat relax do posledního detailu. Ze své koupelny si tak můžete vytvořit svůj relaxační koutek a načerpat energií z přírody.

Produkty, díky kterým si vytvoříte malé domací lázně:

 

Svůj harmonizační rituál můžete začít s vonnou svíčkou s esencemi santalového dřeva a jasmínu, která je vyrobena pouze ze sójového oleje a je tak 100% přírodní. Hoří až 12 dlouhých hodin, během kterých můžete v klidu relaxovat a užívat si příjemnou vůni.



 

Naposledy přidané

Nahoru