Sleva -21 % na vše s kódem: DNYELARTE ❀

FERMOB – barvy pro vaši zahradu

Využijte toto teplé letní počasí a dobijte energii ze slunečních paprsků. Kvalitní zahradní nábytek je už dnes běžným zařízením našich venkovních prostor. Od prvních teplých dnů na jaře až po krásně barevné dny babího léta se snažíme využívat našich zahrad, teras a balkónů jako takových.

FERMOB – barvy pro vaši zahradu

My vám nyní můžeme zprostředkovat radost z pestrobarevných kousků zahradního nábytku z Francie! Jednotlivé kusy hrají neuvěřitelnými a jasnými barvami, které dodají vaší zahradě radostnou optimistickou atmosféru. Navíc jsou praktické, skladné a velmi odolné nepříznivému počasí.

Dodnes se všechny produkty značky FERMOB vyrábí ve Francii, která je pro něj domovskou zemí, a proto si tak stále drží nejvyšší kvalitu a majitelé dohlížejí i na technologii výroby. Maximální důraz je kladen na udržitelnost a ekologické zpracování materiálů. Špičkou ve svém oboru jsou především proto, že jejich barvy jsou odolné vůči UV záření – nevyblednou a jsou odolné náporům nepříznivého počasí. Nemusíte se tak bát nechat nábytek venku i za deště. Všechny kusy jsou navíc snadno stohovatelné a ergonomicky tvarované pro maximální pohodlí.

Kolekce BISTRO

Kolekce BISTRO je inspirována klasickými francouzskými bistry a kavárnami konce 19. století. Tento nábytek používali kavárníci především proto, že se dal rychle a jednoduše složit a schovat při dešti. Navíc se tak provozovatelé kaváren vyhýbali placení licencí za venkovní zahrádky.

Právě pro svou praktickou stránku – rychlé složení a skladnost – jsou židle a stoly z kolekce Bistro vhodné pro menší balkóny v bytech.

    Naopak servírovací a barové stolky využijete především na zahradě a u bazénu. Vždy tak budete mít po ruce váš oblíbený drink – navíc s prostorem pro jeho přípravu a odkládacím místem pro ostatní nádobí.

Pro nejmenší

FERMOB myslí i na ty nejmenší. Zabavte je na zahradě jedinečným houpacím koníkem v různých barvách. Jejich odlehčená konstrukce usnadňuje jejich manipulaci a materiál, který je použitý i na zahradním nábytku zajišťuje odolnost vůči slunci i dešti. Nemusíte se tak bát nechat houpacího koně na zahradě za každého počasí.

Nechte se námi inspirovat a dopřejte své zahradě nebo terase stylové vybavení.

Publikovala: Petra Zítková

Naposledy přidané

Nahoru