Sleva -21 % na vše s kódem: DNYELARTE ❀

Mezinárodní den žen – každá žena si zaslouží pozornost

Je pro vás začátek března jen předzvěstí končící zimy a propukávajícího jara? Věříme, že mnozí z vás mají 8. březen spojený i s oslavou Mezinárodního dne žen.

Mezinárodní den žen – každá žena si zaslouží pozornost

Každý z nás má ve svém okolí ženu, která je pro něj inspirací nebo důležitou oporou. Ať už je to maminka, přítelkyně, manželka, dcera nebo nejlepší kamarádka, nezapomeňte na ni a udělejte jí radost něčím krásným. Na elarte.cz najdete spoustu designových a nadčasových kousků.

Přemýšlíte nad originálním dárkem, ale zatím jste na nic nepřišli? Nevadí. Dali jsme dohromady několik tipů na dárky pro ženy, a doufáme, že vás třeba inspirujeme.

 

  • Zarámované vzpomínky

 

V dnešní době máme fotek plný mobil a počítač, ale vyvoláváte je? Udělejte si chvilku a zapátrejte po nějaké povedené momentce, která se bude skvěle vyjímat v rámečku značky UMBRA. Pokud jich najdete víc, můžete z nich pomocí rámečků na více fotek, vytvořit koláž společných vzpomínek. Obdarovaná určitě ocení vaši kreativitu a čas, který tvorbě dárku věnujete.


Fotorámečky

 

  • Originální šperk, který pomáhá ženám

 

Jestli chcete vybrat něco lesklého a třpytivého, máme pro vás krásný šperk, který nejen potěší, ale pomůže i jiným ženám až v daleké Kolumbii. Ručně vyráběné náramky MISHKY jsou nápadité a navíc s dobročinným poselstvím podporujícím ženy. Kreativní duše značky – duo Titus Navio a Martha Duran – se prostřednictví nadací a projektů angažují v pomoci ženám z chudých oblastí, které tak získají práci, díky níž mohou pracovat z domova a zároveň se tak starat o své děti. V nabídce je máme v různých šířkách a barvách.

 

  • Šperkovnice

 

Každá žena by měla mít šperkovnici – úložný prostor pro své poklady. Ty od kanadské značky UMBRA dokonale snoubí praktičnost a design a budou tak nejen pomocníkem, ale i krásným předmětem v interiéru.


Šperkovnice

 

  • Radost ve váze

 

Pokud stále tápete a už přemýšlíte nad tím, že to jako každý rok odbudete kytkou z květinářství po cestě z práce, máme pro vás poslední tip. Ano, květiny potěší snad každou ženu, to je pravda. Ale aby bylo vidět, že jste nad tím alespoň trochu přemýšleli a lámali si hlavu, tak k té květině vyberte VÁZU. Dánská značka HOUSE DOCTOR nabízí jak černobílou stylovou klasiku, tak něžné skleněné vázy pro romantičky.

Vázy

 

Tak co, ještě váháte nebo už máte vybráno?

Publikovala: Petra Zítková

Naposledy přidané

Nahoru