❀ Dárek na Den matek  sleva -15 % na cokoliv s kódem: Maminka15 

Vánoční styling podle Kajastef

Letošní vánoční styling jsem fotila pro Elarte.cz a věřím, že v něm pro své letošní svátky najdete zase nějakou inspiraci. Nabídka Elarte je široká, takže nebylo lehké vybrat, ale nakonec jsem si stanovila barevný koncept a podle něj upravila svůj výběr. Zlatá byla barvou našich loňských Vánoc a nechce se mi na tom nic měnit. V kombinaci s přírodními dekoracemi je prostě dokonalá. 

Vánoční styling podle Kajastef

Součástí už druhých Vánoc je u nás malý stromeček, který před Štědrým dnem opustí interiér a zdobí vchod do domu. Do té doby ale úžasně doplňuje obývák a pomáhá navodit tu správnou sváteční atmosféru. Modřínek od House Doctor jsem tedy oblekla do zlaté a světýlek. Na první pohled mě upoutaly zlaté ornamenty Stroke, které krásně odrážejí světlo, když se otáčejí na větvičce a doplnila jsem je zlatými baňkami Effect mini.
 


Photo credit: kajastef

Oba produkty jsou opět od House Doctor. Letos se této značce Vánoce moc povedly. A aby nebylo "Domácího lékaře" málo, sáhla jsem od nich i po černé papírové hvězdě, které úžasně kontrastuje bílé kožešině (ta celý styling zjemní) a navíc doplňuje černý koš, v kterém je stromeček zasazen. To splňuje i černý Kubus 8 se svými subtilními liniemi. Musíte uznat že černé jemné doplňky se zlatou jsou prostě úchvatné. Často se setkávám s názorem, že černá barva k Vánocům nepatří, ale já věřím, že když je vše dekorováno s citem, je černá nádherná a umožní vystoupnout dalším barvám.
 


Photo credit: kajastef

Přesně tato slova ctí i kónická ozdoba Inaya a tedy House Doctor popáté :-). U ní bych se ráda zastavila, protože mě naprosto uchvátila svou variabilitou. Kužel je vyroben z kovu a je doplněn koženým provázkem. Tímto provedením ctí minimalistický design a dokonale odpovídá severským trendům. Bude vypadat skvěle nejen na vánočním stromečku, ale i na větvičkách ve váze nebo zavěšená v okně. Moc se mi líbí, že se dá doplnit jakoukoliv přírodní dekorací a pokaždé tak vytvoříte nové aranžmá a získáte vlastně novou ozdobu.
 


Dekorativní kužel Inaya Black, photo credit: kajastef

Dekorací nemusí být hodně, pokud zvolíte ty správné, udělají daleko větší parádu než kýčově přeplácaný interiér. Přesně tato má teorie se skvěle odrazila i na našem letošním věnci. Čistě přírodní kousek z jedličky, Eukalyptu, bobulek a nevěstina závoje dal úžasně vyniknout zlatým šiškám, které jsou vůči přírodním produktům v kontrastu.

Určitě jste už přemýšleli, jaký styling zvolit na váš konferenční nebo jídelní stůl. Já si pro něj vybrala kousky od značky by Lassen a doplnila je ozdobami, které spolu moc hezky souzní. Miska Kubus je jak stvořená pro takové aranžmá, ale stejně dobře bude fungovat jakákoliv jiná. Já prostě miluju značku by Lassen pro její tvarovou neutrálnost a možnost kombinace se všemi možnými dekory, ale je čistě na vás, po jaké misce sáhnete, důležité je, čím ji naplníte. Já zvolila bílé porcelánové baňky Hübsch s vánočními nápisy a velice něžné porcelánové ozdoby ornament od Bloomingville. Moc pěkné je, když jednu z ozdob použijete i mimo hlavní aranžmá, proto jsem pověsila jednu baňku na svícen Kubus 4, a to celou dekoraci zkompletovalo. Jednoduché a přitom efektní, že?
 


Photo credit: kajastef

Pak si klidně můžete dovolit celý styling podpořit zlatými nebo dřevěnými doplňky a budete mít jistotu, že se jednotlivé dekorace nebudou nijak bít.
 


Photo credit: kajastef

Věřili byste, že vánoční ozdoby mohou mít i velmi netradiční charakter? Mně doslova uchvátily tyto dřevěné krásky v podobě diamantu z teakového dřeva a kůže. Velmi neortodoxní, že? Ale skvělý nápad se hodnotí. Prodávají se v setu po třech a vytvoříte z nich krásnou dekoraci. Jednu nebo dvě zavěsíte, zbylou ledabyle odložíte poblíž a vznikne nádherný přírodní styling.
 


Photo credit: kajastef

Najdete je na Elarte.cz pod názvem Diamond (překvapivě:))) a jsou od značky MUUBS a krásně voní dřevem. 
 



Galerie

Naposledy přidané

Nahoru